Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
08 травня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 02 травня 2024 року о 19:15

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 08 травня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:


1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «СКАЙ СОФТ ЕНЕРДЖІ»;

2) МКП «ЧЕРНІВЦІТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО».

2. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності) ТОВ «АКРІ ТРЕЙД». 

3. Про відновлення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії, виданої КП «ТМТКЕ», та визнання такою, що втратила чинність, постанови НКРЕКП від 02 травня 2023 року № 806.

4. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії, виданої ТОВ «АЯКС ДНІПРО».

5. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 29 грудня 2021 року № 2981 (зміна найменування).

6. Про розгляд питання щодо анулювання ліцензії з постачання природного газу, виданої ТОВ «ПЧТК».

7. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 27 грудня 2023 року № 2497 (уточнення назви об’єкта електроенергетики).

8. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіату з виробництва електричної енергії ТОВ «ЛАДУС».

9. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності у сфері теплопостачання».

10. Про врегулювання невідкладних питань діяльності суб’єктів господарювання на ринках електричної енергії та природного газу в умовах воєнного стану.

11. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Плану розвитку системи розподілу АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» на 2024 – 2028 роки». 

12. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП про схвалення змін до Інвестиційної програм ПРАТ «ПЕЕМ «ЦЕНТРАЛЬНА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ» на 2024 рік. 

13. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 26 квітня 2022 року № 406» щодо врегулювання окремих питань у частині виконання інвестиційних програм операторів систем розподілу під час здійснення заходів державного контролю.

14. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 29 грудня 2023 року № 2629» (щодо ставок плати за стандартне приєднання).

15. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 26 березня 2022 року № 352» (щодо спрощення процедури приєднання генеруючих установок до електричних мереж).

16. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення (крім населення):

1) КП «ЛУЦЬКВОДОКАНАЛ»;

2) КП ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «АУЛЬСЬКИЙ ВОДОВІД»;

3) ПрАТ «ЕНЕРГОРЕСУРСИ»;

4) КП «КРИВБАСВОДОКАНАЛ»;

5) КВП «КРАМАТОРСЬКИЙ ВОДОКАНАЛ»;

6) КП «ВИРОБНИЧЕ УПРАВЛІННЯ ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА МІСТА УЖГОРОДА»;

7) КП «ВОДОКАНАЛ» (М ЗАПОРІЖЖЯ);

8) КП «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКВОДОЕКОТЕХПРОМ»;

9) ТОВ «БІЛОЦЕРКІВВОДА»;

10) ЛМКП «ЛЬВІВВОДОКАНАЛ»;

11) ТОВ «ІНФОКС» (ФІЛІЯ «ІНФОКСВОДОКАНАЛ»);

12) КП «КРЕМЕНЧУКВОДОКАНАЛ» КРЕМЕНЧУЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КРЕМЕНЧУЦЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ;

13) КП ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ПОЛТАВАВОДОКАНАЛ»;

14) КП «МІСЬКВОДОКАНАЛ» СУМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

15) МКП «ХМЕЛЬНИЦЬКВОДОКАНАЛ»;

16) КП «МІСЬКТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ» (М. КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ);

17) ПрАТ «АЗОТ» (М. ЧЕРКАСИ);

18) КП «ЧЕРНІВЦІВОДОКАНАЛ»;

19) ПрАТ «АК «КИЇВВОДОКАНАЛ»;

20) КП «НІКОПОЛЬСЬКЕ ВИРОБНИЧЕ УПРАВЛІННЯ ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА» НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

21) КП «ДНІПРОВОДОКАНАЛ» ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

22) РОВКП ВКГ «РІВНЕОБЛВОДОКАНАЛ»;

23) КП «ЖИТОМИРВОДОКАНАЛ» ЖИТОМИРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

24) ДМП ВКГ «ДНІПРО-ЗАХІДНИЙ ДОНБАС»;

25) ОКВП «ДНІПРО-КІРОВОГРАД»;

26) КП «ДРОГОБИЧВОДОКАНАЛ» ДРОГОБИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ;

27) КП «ТЕРНОПІЛЬВОДОКАНАЛ»;

28) КП «ЧЕРКАСИВОДОКАНАЛ» ЧЕРКАСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

29) КП «ЧЕРНІГІВВОДОКАНАЛ» ЧЕРНІГІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

30) АТ «УКРАЇНСЬКА ЗАЛІЗНИЦЯ»;

31) КП БРОВАРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ БРОВАРСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ «БРОВАРИТЕПЛОВОДОЕНЕРГІЯ»;

32) КП «ХАРКІВВОДОКАНАЛ»;

33) ПрАТ «РІВНЕАЗОТ»;

34) КП «УМАНЬВОДОКАНАЛ» УМАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

35) КП «ВІННИЦЯОБЛВОДОКАНАЛ»;

36) КП «ОБЛВОДОКАНАЛ» ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

17. Про порушення ПРАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії та внесення змін до постанови НКРЕКП від 10 травня 2023 року № 879.

18. Про порушення АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО» Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії (розгляд Акта планової перевірки від 12 квітня 2024 року № 162, Акта позапланової виїзної перевірки від 12 квітня 2024 року № 163 та Акта позапланової виїзної перевірки від 19 квітня 2024 року № 175).

19. Про порушення ТОВ «БІЗНЕС-РЕЙС» Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

20. Про порушення КП ПОР «ПОЛТАВАВОДОКАНАЛ» Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

21. Про порушення КП ПОР «ПОЛТАВАВОДОКАНАЛ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

22. Про порушення КП «ЧЕРНІГІВВОДОКАНАЛ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

23. Про порушення ТОВ «МАЯК ІНВЕСТ ЛТД» ліцензійних умов з виробництва теплової енергії.

24. Про невиконання ТОВ «ЧЕРНІВЦІГАЗ ЗБУТ» рішення НКРЕКП (розпорядження НКРЕКП від 08 листопада 2023 року № 305-р, щодо діяльності з постачання природного газу).

25. Про невиконання ТОВ «ЧЕРНІВЦІГАЗ ЗБУТ» рішення НКРЕКП (розпорядження НКРЕКП від 14 листопада 2023 року № 312-р, щодо діяльності з постачання природного газу).

26. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на ТОВ «ВІННИЦЯГАЗ ЗБУТ» постановою НКРЕКП від 16 квітня 2024 року № 744.

27. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 31 березня 2023 року № 83-р («Про усунення порушень ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»).

28. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ТІВОЛІ ФЮР» (за заявою ліцензіата).

29. Про проведення позапланових виїзних перевірок ТОВ «УМАНЬГАЗ ЗБУТ», ТОВ «ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ», ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ», ТОВ «КИЇВОБЛГАЗ ЗБУТ» з постачання природного газу.

30. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки ПрАТ «АК «КИЇВВОДОКАНАЛ» з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

31. Про збільшення строку проведення планової перевірки ДП «КРЕМЕНЕЦЬКЕ УПРГ» з розподілу природного газу.

32. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ХМЕЛЬНИЦЬКГАЗ ЗБУТ» з постачання природного газу.

33. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ЖОЕК» з постачання електричної енергії споживачу.

34. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку контролю за дотриманням ліцензіатами, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, законодавства у відповідних сферах та ліцензійних умов».

35. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку контролю за дотриманням ліцензіатами, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, законодавства у відповідних сферах та ліцензійних умов».

36. Про схвалення проєкту рішення НКРЕКП, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Правил ринку» щодо деяких питань здійснення розрахунків на балансуючому ринку із застосуванням рахунків умовного зберігання (ескроу).

37. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 07 лютого 2020 року № 358 «Про використання ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ» додаткових надходжень».

38. Про затвердження розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ».

39. Про врегулювання актуальних питань забезпечення безпеки постачання та запобігання надзвичайної ситуації в енергетичній системі України.



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux