Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
07 червня 2022 року відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 07 червня 2022 року о 13:39

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 07 червня 2022 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання на якому були ухвалені рішення:

1. Унести зміни до постанови НКРЕ від 23 серпня 2006 року № 1141 та деяких постанов НКРЕКП (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 07.06.2022).

2. Зняти з розгляду питання про забезпечення ліквідності ринку електричної енергії «на добу наперед» (перенесено з 31.05.2022).

3. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

ТОВ «ЕНЕРГО МАРКЕТ»;

АТ «ОГХК».

4. Видати ТОВ «ТРЕЙД КАРБО» ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу.

5. Зупинити ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ДТЕК ПАВЛОГРАДВУГІЛЛЯ» дію ліцензії на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності), на підставі заяви ліцензіата строком до 07 грудня 2022 року (включно).

6. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП».

7. Унести зміни до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 26 березня 2022 року № 352 (щодо приведення тимчасово приєднаних на період дії на території України воєнного стану електроустановок у відповідність до вимог Кодексу систем розподілу).

8. Зняти з розгляду питання про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 25 лютого 2022 року № 332».

9. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку встановлення (формування) тарифів на послуги з розподілу електричної енергії».

10. Прийняти постанову НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА НОВОМОСКОВСЬК ВОДОКАНАЛ» на 2022 рік».

11. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкти рішень, що мають ознаки регуляторних актів, – постанов НКРЕКП:

«Про затвердження Змін до Порядку складання, подання, погодження, оприлюднення програми відповідності оператора системи розподілу, звіту про її виконання та погодження уповноваженої особи з питань відповідності»;

«Про затвердження Змін до Порядку збору та передачі даних щодо функціонування ринку електричної енергії для оприлюднення на платформі прозорості ENTSO-E».

12. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку розрахунку та встановлення ставки внесків на регулювання».

13. Застерегти ТОВ «НОВА-ЕНЕРГЕТИЧНА-КОМПАНІЯ» щодо недопущення надалі порушень вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

14. Застерегти ТОВ «ЕНЕРДЖІКС» щодо недопущення надалі порушень вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

15. Застерегти ТОВ «ЙЕ Енергія» щодо недопущення надалі порушень вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

16. Застерегти ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЛУБНИГАЗТРЕЙДИНГ» щодо недопущення надалі порушень Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

17. Унести зміни до постанови НКРЕКП від 10 березня 2021 року № 418 («Про накладення штрафу на КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ЧЕРНІГІВВОДОКАНАЛ» за невиконання постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 21 червня 2019 року № 1142, здійснення заходів державного регулювання».

18. Унести зміни до постанови НКРЕКП від 03 листопада 2021 року № 1964 («Про застереження КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЛУЦЬКВОДОКАНАЛ» щодо недопущення надалі порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, здійснення заходів державного регулювання.

19. Провести позапланову невиїзну перевірку ТОВ «ГАЗ.УА».

20. Провести позапланові невиїзні перевірки ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» та ТОВ «КИЇВСЬКІ ЕНЕРГЕТИЧНІ ПОСЛУГИ» (за зверненням споживача).

21. Провести позапланову невиїзну перевірку АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» (за зверненням споживача).

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами, оприлюднені на офіційному вебсайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux