Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
07 березня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 01 березня 2023 року о 18:12

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 07 березня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.

Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу ТОВ «НВК «Прогрес».

2. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіату з виробництва електричної енергії ТОВ «КРЕМЕНЧУЦЬКА ТЕЦ».

3. Про зупинення дії ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, з постачання електричної енергії споживачу та з виробництва теплової енергії, виданих КП «ОДЕСЬКА ТЕЦ-2».

4. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, виданої ТОВ ФІРМА «ГРІЛЬ».

5. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої ТОВ «ОККО-РЕСУРС».

6. Про зупинення дії ліцензії з постачання природного газу, виданої ТОВ «ОККО-РЕСУРС».

7. Про розгляд питання щодо видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу ТОВ «РЕС» РІ ГРУП».

8. Про анулювання ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу ДП НВК «ПРОГРЕС».

9. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 26 березня 2022 року № 350».

10. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «СІНК ЕНЕРДЖІ».

11. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності у сфері теплопостачання».

12. Про врегулювання невідкладних питань діяльності суб’єктів господарювання на ринках електричної енергії та природного газу в умовах воєнного стану.

13. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Плану розвитку КОМУНАЛЬНОГО ВИРОБНИЧОГО ПІДПРИЄМСТВА «КРАМАТОРСЬКИЙ ВОДОКАНАЛ» на 2023 – 2027 роки».

14. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми КОМУНАЛЬНОГО ВИРОБНИЧОГО ПІДПРИЄМСТВА «КРАМАТОРСЬКИЙ ВОДОКАНАЛ» на 2023 рік».

15. Про недотримання АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

16. Про недотримання ПРАТ «ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

17. Про недотримання ПРАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

18. Про недотримання АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

19. Про недотримання АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

20. Про недотримання ПАТ «ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

21. Про порушення КП «ТЕРНОПІЛЬМІСЬКТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії.

22. Про визнання такою, що втратила чинність, постанови НКРЕКП від 07 лютого 2023 року № 231 («Про проведення позапланової виїзної перевірки ПРАТ «ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО»).

23. Про визнання такими, що втратили чинність, постанов НКРЕКП від 07 лютого 2023 року № 236 та від 14 лютого 2023 року № 288 («Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «ЧЕРНІВЦІОБЛЕНЕРГО»).

24. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 07 лютого 2023 року № 227 («Про накладення штрафу на КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ЧЕРКАСИВОДОКАНАЛ» ЧЕРКАСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, здійснення заходу державного регулювання»).

25. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 15 лютого 2023 року № 297 («Про застереження ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії»).

26. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ЗАКАРПАТГАЗ ЗБУТ» з постачання електричної енергії споживачу (за заявою ліцензіата).

27. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ЗАКАРПАТГАЗ ЗБУТ» з постачання природного газу (за заявою ліцензіата).

28. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «CК ЕНЕРДЖІ ГРУП» (за зверненням споживача).

29. Про проведення позапланової виїзної перевірки ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» (за зверненням споживача).

30. Про збільшення строку проведення планової перевірки ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» з розподілу електричної енергії.

31. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «БІЛОЦЕРКІВВОДА» з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

32. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ТЕРНОПІЛЬОБЛГАЗ» з постачання природного газу.

33. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ХМЕЛЬНИЦЬКЕНЕРГОЗБУТ» з постачання електричної енергії споживачу.

34. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП».

35. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux