Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
06 вересня 2022 року відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 06 вересня 2022 року о 19:13

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 6 вересня 2022 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були ухвалені рішення:

1. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

ТОВ «ДНІПРОЕНЕРГОЗБУТ»;

ТОВ «Енерговсесвіт»;

ТОВ «СВІФТ ЕНЕРДЖИ».

2. Видати ліцензію на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТЗОВ ПВП «УКРЛІСЕКСПОРТ».

3. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

ТОВ «ІТ ЕНЕРГІЯ»;

ТОВ «СВІФТ ЕНЕРДЖИ».

4. Уточнити місце провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «ГРІНТЕКО СЕС».

5. Зупинити дію ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, виданої ТОВ «ТЕРНОПІЛЬЕЛЕКТРОПОСТАЧ».

6. Продовжити строк зупинення дії ліцензій, виданих КП «ОДЕСЬКА ТЕЦ-2».

7. Перенести розгляд питання про прийнятя постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 25 лютого 2022 року № 332» (щодо особливостей діяльності операторів систем розподілу, яким встановлено тарифи на послуги з розподілу електричної енергії із застосуванням стимулюючого регулювання, в умовах воєнного стану в Україні).

8. Прийняти постанови НКРЕКП щодо включення ДП «КИЇВГАЗЕНЕРДЖИ», ТОВ «КИЇВОБЛГАЗ ЗБУТ», ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ», ТОВ «СУМИГАЗ ЗБУТ» до Реєстру підприємств, які беруть участь у процедурі врегулювання заборгованості суб`єктів ринку природного газу.

9. Прийняти постанову НКРЕКП «Про постачання природного газу побутовим споживачам на умовах базової річної пропозиції».

10. Прийняти постанови НКРЕКП щодо схвалення змін до інвестиційних програм на 2022 рік:

КП «ВІННИЦЯОБЛВОДОКАНАЛ»;

КП «КРЕМЕНЧУКВОДОКАНАЛ» КРЕМЕНЧУЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КРЕМЕНЧУЦЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ.

11. Застерегти ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 06.09.2022, розгляд акта від 12.08.2022 № 220).

12. Застерегти ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 06.09.2022,розгляд акта від 12.08.2022 № 221).

13. Застерегти ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 06.09.2022, розгляд акта від 12.08.2022 № 222).

14. Застерегти ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 06.09.2022, розгляд акта від 12.08.2022 № 223).

15. Застерегти ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 06.09.2022, розгляд акта від 12.08.2022 № 224).

16. Застерегти АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 06.09.2022).

17. Застерегти АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 06.09.2022, розгляд акта від 10.08.2022 № 212).

18. Застерегти АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 06.09.2022, розгляд акта від 10.08.2022 № 213).

19. Накласти штраф на АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 06.09.2022).

20. Застерегти АТ «УКРЗАЛІЗНИЦЯ» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 06.09.2022).

21. Перенести розгляд питання про недотримання ТОВ «ДНІПРОВСЬКІ ЕНЕРГЕТИЧНІ ПОСЛУГИ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

22. Перенести розгляд питання про недотримання ТОВ «ЖОЕК» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

23. Перенести розгляд питання про недотримання ТОВ «ЗАКАРПАТТЯЕНЕРГОЗБУТ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

24. Перенести розгляд питання про недотримання ТОВ «КІРОВОГРАДСЬКА ОБЛАСНА ЕК» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

25. Перенести розгляд питання про недотримання ТОВ «КИЇВСЬКІ ЕНЕРГЕТИЧНІ ПОСЛУГИ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

26. Накласти штраф на ТОВ «КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ЕК» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

27. Накласти штраф на ТОВ «ООЕК» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

28. Перенести розгляд питання про недотримання ТОВ «ПРИКАРПАТЕНЕРГОТРЕЙД» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

29. Перенести розгляд питання про недотримання ТОВ «РОЕК» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

30. Перенести розгляд питання про недотримання ТОВ «ТЕРНОПІЛЬЕЛЕКТРОПОСТАЧ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

31. Провести позапланові невиїзні перевірки АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» (за зверненнями споживачів).

32. Накласти штраф на АТ «ЛЬВІВГАЗ» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу (за зверненням гр. Гавалек М. М.).

33. Накласти штраф на АТ «ЛЬВІВГАЗ» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу АТ «ЛЬВІВГАЗ» (за зверненням гр. Галаджун М. Р.).

34. Внести зміну до постанови НКРЕКП від 01 березня 2022 року № 335 «Про врегулювання деяких питань на строк запровадження (введення) воєнного стану в Україні».

35. Прийняти постанови НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЗАХІД ТЕХНОЛОДЖІ ГРУП»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 30 грудня 2021 року № 3024» (у частині встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЗАХІД ТЕХНОЛОДЖІ ГРУП» (Виробничий об’єкт електрогенераторна (когенераційна) установка для виробництва електричної енергії Львівська обл. (інформація з обмеженим доступом)).

36. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до постанови НКРЕКП від 26 квітня 2019 року № 641».

37. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Правил ринку».

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами, оприлюднені на офіційному вебсайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux