Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
06 грудня 2022 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 30 листопада 2022 року о 18:31

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 06 грудня 2022 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.

Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «ГАЗПЛЮС».

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «АСТАТ ЕНЕРДЖІ»;

2) ТОВ «ЗАКАРПАТЕНЕРГОПОСТАЧ»;

3) ТОВ «МГ БІЗНЕС ГРУП»;

4) ТОВ «СИНАПС ЕЛЕКТРИК»;

5) ТОВ «ТОЛК ЗЕЗ».

3. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності) ТОВ «СИСТЕМ ТРЕЙД ГРУП».

4. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіату з виробництва електричної енергії ТОВ «ДТЕК ТИЛІГУЛЬСЬКА ВЕС».

5. Про розгляд питання щодо видачі ліцензії з розподілу природного газу ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ».

6. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 13 травня 2020 року № 925 (зміна найменування).

7. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 26 серпня 2020 року № 1623 (зміна найменування).

8. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 10 грудня 2021 року № 2500» щодо внесення змін до Інвестиційної програми АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» на 2022 рік.

9. Про прийняття постанов НКРЕКП «Про затвердження ставок плати за стандартне приєднання на 2023 рік в умовах дії воєнного стану» та «Про затвердження ставок плати за нестандартне приєднання потужності та ставок плати за лінійну частину приєднання на2023 рік в умовах дії воєнного стану».

10. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про затвердження змін до Плану розвитку газорозподільної системи на 2022 – 2031 роки газорозподільного підприємства АТ «КИЇВГАЗ».

11. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про встановлення тарифу на послуги розподілу природного газу для ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ».

12. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про затвердження Плану розвитку газорозподільної системи на 2023 – 2032 роки для газорозподільного підприємства ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ».

13. Про недотримання ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд акта від 15.11.2022 № 321).

14. Про недотримання ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд акта від 15.11.2022 № 322).

15. Про недотримання АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

16. Про недотримання КП ПОР «ПОЛТАВАВОДОКАНАЛ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

17. Про порушення КП ПОР «ПОЛТАВАВОДОКАНАЛ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

18. Про недотримання КП ВМР «ВІННИЦЯМІСЬКТЕПЛОЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

19. Про порушення КП ВМР «ВІННИЦЯМІСЬКТЕПЛОЕНЕРГО» Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії.

20. Про недотримання КП ВМР «ВІННИЦЯМІСЬКТЕПЛОЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

21. Про порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу АТ «ЖИТОМИРГАЗ» (планова перевірка).

22. Про порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКГАЗ» (планова перевірка).

23. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 24 березня 2021 року № 504 «Про накладення штрафу на КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «УМАНЬВОДОКАНАЛ» УМАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, здійснення заходів державного регулювання».

24. Про проведення позапланових невиїзних перевірок ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» (за зверненнями замовників послуги з приєднання).

25. Про збільшення строку проведення планової перевірки КП «ОДЕСЬКА ТЕЦ-2» з виробництва електричної енергії.

26. Про збільшення строку проведення планової перевірки КП «ОДЕСЬКА ТЕЦ-2» з виробництва теплової енергії.

27. Про збільшення строку проведення планової перевірки КП «ОДЕСЬКА ТЕЦ-2» з постачання електричної енергії споживачу.

28. Про збільшення строку проведення планової перевірки ДПЗД «УКРІНТЕРЕНЕРГО».

29. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «КИЇВОБЛГАЗ».

30. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «ПОЛТАВАГАЗ».

31. Про збільшення строку проведення планової перевірки РОВКП ВКГ «РІВНЕОБЛВОДОКАНАЛ».

32. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 05 липня 2022 року № 690» щодо подовження термінів виконання інвестиційних та ремонтних програм на 2022 рік.

33. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 29 грудня 2021 року № 2979» щодо схвалення Інвестиційної програми ТОВ «ЄВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ на 2022 рік.

34. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.

35. Про врегулювання актуальних питань забезпечення безпеки постачання та запобігання надзвичайної ситуації в енергетичній системі України.

36. Про прийняття постанови НКРЕКП про внесення зміни до Економічних коефіцієнтів прогнозованих технологічних витрат електроенергії електромережами 1 та 2 класів напруги на 2020 рік (перенесено з 23.11.2022).


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux