Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
05 квітня 2022 року відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 05 квітня 2022 року о 22:16

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 05 квітня 2022 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання на якому були ухвалені рішення:

1. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 30 березня 2017 року № 464».

2. Перенести розгляд питання про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про припинення дії «зеленого» тарифу ТОВ «СОЛАРФІЛД-8»;

«Про припинення дії «зеленого» тарифу ТОВ «СОЛАРФІЛД-14».

3. Перенести розгляд питання про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «СТРАТІС ЕНЕРДЖІ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «СЕРЕТ-ІНВЕСТ»;

«Про встановлення надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «ТЕОФІПОЛЬСЬКА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ» (Комплекс з переробки біомаси в біогаз для виробництва електричної енергії Хмельницька обл. (інформація з обмеженим доступом))»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 30 грудня 2021 року № 3024» (у частині встановлення «зеленого» тарифу та надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «СТРАТІС ЕНЕРДЖІ» (СЕС Одеська обл. (інформація з обмеженим доступом)), ТОВ «ТЕОФІПОЛЬСЬКА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ» (Комплекс з переробки біомаси в біогаз для виробництва електричної енергії Хмельницька обл. (інформація з обмеженим доступом)), ТОВ «СЕРЕТ-ІНВЕСТ» (ГЕС Тернопільська обл. (інформація з обмеженим доступом)) та припинення дії «зеленого» тарифу ТОВ «СОЛАРФІЛД-8» (СЕС Дніпропетровська обл. (інформація з обмеженим доступом)), ТОВ «СОЛАРФІЛД-14» (СЕС Дніпропетровська обл. (інформація з обмеженим доступом)).

4. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 17 березня 2022 року № 346».

5. Скасувати постанови НКРЕКП від 22 лютого 2022 року № 330.39 «Про початок розслідування порушень законодавства щодо функціонування ринку електричної енергії, ознаки яких містяться в діях ТОВ «ЮНАЙТЕД ЕНЕРДЖІ», ТОВ «Д.ТРЕЙДІНГ», ТОВ «ПІВДЕНЬ ЕНЕРГО ЗБУТ», ДП «НАЕК «ЕНЕРГОАТОМ», АТ «ДТЕК ДНІПРОЕНЕРГО», АТ «ДТЕК ЗАХІДЕНЕРГО», ТОВ «ДТЕК СХІДЕНЕРГО».

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами, оприлюднені на офіційному вебсайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux