Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
04 квітня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 29 березня 2023 року о 19:45

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 04 квітня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

1) ТОВ «СОЛАРФІЛД-8»;

2) ТОВ «СОЛАРФІЛД-14».

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «ТРЕЙД ЕНЕРГО ПЛЮС»;

2) ТОВ «УКРГІДРОІНВЕСТ».

3. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіату з виробництва електричної енергії ТОВ «ЕНЕРГОІНВЕСТ».

4. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіату з виробництва електричної енергії ТОВ «МАКС ЛАЙТ».

5. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 19 червня 2017 року № 815 (зміна найменування).

6. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про оприлюднення інформації для користувачів програми житлових субсидій».

7. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП про схвалення планів розвитку на 2023 – 2027 роки:

КП «ДНІПРОВОДОКАНАЛ» ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

КП «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКВОДОЕКОТЕХПРОМ».

8. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП про схвалення інвестиційних програм на 2023 рік:

КП «ДНІПРОВОДОКАНАЛ» ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

КП «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКВОДОЕКОТЕХПРОМ».

9. Про недотримання АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

10. Про недотримання АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд Акта від 09 березня 2023 року № 143).

11. Про недотримання АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд Акта від 09 березня 2023 року № 144).

12. Про недотримання ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПРАЙМВУД» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

13. Про недотримання ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПРИПРУТТЯ СОЛАР» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

14. Про недотримання ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ ЗБУТ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу.

15. Про анулювання ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, виданої ФОП ПЕРЕСАДЬКУ Р. В., та визнання такою, що втратила чинність постанови НКРЕКП від 19 липня 2018 року № 721.

16. Про недотримання ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ВОЛИНЬГАЗ ЗБУТ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

17. Про порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ВОЛИНЬГАЗ ЗБУТ».

18. Про порушення АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «ОДЕСЬКА ТЕЦ» Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії.

19. Про недотримання АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «ОДЕСЬКА ТЕЦ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

20. Про порушення ПРИВАТНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «АЗОТ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

21. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 27 грудня 2022 року № 1911 («Про накладення штрафу на ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «АЗОТ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, здійснення заходу державного регулювання»).

22. Про розстрочення штрафу, накладеного на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЗАКАРПАТГАЗ ЗБУТ» постановою НКРЕКП від 21 лютого 2023 року № 324 («Про накладення штрафу на ТОВ «ЗАКАРПАТГАЗ ЗБУТ» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу»).

23. Про розстрочення штрафу, накладеного на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЗАКАРПАТГАЗ ЗБУТ» постановою НКРЕКП від 21 лютого 2023 року № 325 («Про накладення штрафу на ТОВ «ЗАКАРПАТГАЗ ЗБУТ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу»).

24. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» постановою НКРЕКП від 14 березня 2023 року № 460 («Про накладення штрафу на ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу»).

25. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 13 вересня 2022 року № 71-р («Про усунення порушень ТОВ «ПОЛТАВАЕНЕРГОЗБУТ»).

26. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» (за зверненнями фізичних та юридичних осіб).

27. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ» з постачання електричної енергії споживачу.

28. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ» з постачання природного газу.

29. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЗАХІД АГРОЕНЕРГОІНВЕСТ» з виробництва електричної енергії.

30. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ІНФОКС» з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

31. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до Порядку контролю за дотриманням ліцензіатами, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, законодавства у відповідних сферах та ліцензійних умов».

32. Про внесення змін до Плану здійснення заходів державного контролю суб’єктів господарювання, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, на 2023 рік.

33. Про коригування розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ».

34. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.

35. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Порядку розподілу пропускної спроможності міждержавних перетинів та внесення змін до постанови НКРЕКП від 03 квітня 2020 року № 763».

36. Про прийняття постанов НКРЕКП про схвалення інвестиційних програм з розподілу електричної енергії на 2023 рік:

1) АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО»;

2) ПРАТ «ПЕЕМ «ЦЕНТРАЛЬНА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ».

 




Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux