Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
02 серпня 2022 року відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 02 серпня 2022 року о 14:05

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 02 серпня 2022 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання на якому були ухвалені рішення:

1. Видати ТОВ «ГРАТУС ТЕХНОЛОДЖІ» ліцензію на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії.

2. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

ТОВ «А-ТРЕЙДИНГ»;

ТОВ «ГРІН ЕНЕРДЖИ ТРЕЙДІНГ»;

ТОВ «ЕР».

3. Унести зміни до встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіату з виробництва електричної енергії ТОВ «КОТОВСЬКИЙ АБЗ».

4. Зупинити ДЕРЖАВНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «НОВАТОР» дію ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, на підставі заяви ліцензіата строком до 02 лютого 2023 року (включно).

5. Зупинити КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ПІВДЕННО-ЗАХІДНІ ТЕПЛОМЕРЕЖІ» дію ліцензію на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії, на підставі заяви ліцензіата строком до 02 лютого 2023 року (включно).

6. Прийняти постанову НКРЕКП «Про затвердження Змін до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності зі здійснення функцій гарантованого покупця».

7. Прийняти постанову НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП».

8. Зняти з розгляду питання про врегулювання невідкладних питань діяльності суб’єктів господарювання на ринках електричної енергії та природного газу в умовах воєнного стану.

9. Застерегти ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

10. Унести зміни до постанови НКРЕКП від 16 вересня 2021 року № 1544 («Про накладення штрафу на ЛЬВІВСЬКЕ МІСЬКЕ КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ЛЬВІВВОДОКАНАЛ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, здійснення заходів державного регулювання»).

11. Провести позапланову невиїзну перевірку АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» (за зверненнями споживачів).

12. Провести позапланову невиїзну перевірку ПАТ «ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО» (за зверненнями споживачів).

13. Провести позапланову невиїзну перевірку ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» (за зверненням споживача).

14. Провести позапланову невиїзну перевірку АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» (за зверненням споживача).

15. Провести позапланову невиїзну перевірку АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» (за зверненнями споживачів).

16. Провести позапланову невиїзну перевірку АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО» (за зверненням споживача).

17. Провести позапланову невиїзну перевірку АТ «ЛЬВІВГАЗ» (за зверненням гр. Галаджун М. Р.).

18. Провести позапланову невиїзну перевірку АТ «ЛЬВІВГАЗ» (за зверненням гр. Гавалек М. М.).

19. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ВІННИЦЯОБЛВОДОКАНАЛ» на 2022 рік та внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 18 січня 2022 року № 64».

20. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 03 травня 2022 року № 422».

21. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до Кодексу газотранспортної системи та Кодексу газорозподільних систем».

22. Прийняти постанови НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЛП «ІКОСАЕДР»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 30 грудня 2021 року № 3024» (у частині встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЕКОЕНЕРГОСЕРВІС ДНІПРО» (СЕС-4 Дніпропетровська обл., (інформація з обмеженим доступом) та СЕС-5 Дніпропетровська обл., (інформація з обмеженим доступом)), ТОВ «ЛП «ІКОСАЕДР» (СЕС Івано-Франківська обл., (інформація з обмеженим доступом).

23. Унести зміни до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку, затвердженого постановою НКРЕКП від 27 червня 2019 року № 1247.

24. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Кодексу системи передачі» (щодо підготовки звіту з оцінки відповідності (достатності) генеруючих потужностей).

25. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 26 квітня 2022 року № 406».

26. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» на 2022 рік».

27. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО» на 2022 рік».

28. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «ПЕЕМ «ЦЕК» на 2022 рік».

29. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 10 грудня 2021 року № 2504» щодо внесення змін до Інвестиційної програми ДП «РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРИЧНІ МЕРЕЖІ» на 2022 рік (перенесено з 26.07.2022).

30. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО» на 2022 рік» (перенесено з 26.07.2022).

31. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми ВАТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО» на 2022 рік» (перенесено з 26.07.2022).

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами, оприлюднені на офіційному вебсайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux