Портал в режимі тестування та наповнення
Меню

27.01.2023

Результат засідання за 27 січня 2023 року (продовження засідання НКРЕКП від 24.01.2023)

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 27 січня 2023 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання (продовження засідання НКРЕКП від 24.01.2023), на якому були ухвалені рішення:

1. Накласти штраф на АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

2. Перенести розгляд питання про недотримання ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

3. Перенести розгляд питання про недотримання ПРАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

4. Перенести розгляд питання про недотримання ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд актів від 12 січня 2023 року № 22, 25).

5. Перенести розгляд питання про недотримання ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд актів від 12 січня 2023 року № 23, 26).

6. Прийняти постанову НКРЕКП «Про накладення адміністративного стягнення».

7. Перенести розгляд питання про розгляд справи про адміністративне правопорушення, вчинене посадовою особою ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО».

8. Перенести розгляд питання про розгляд справи про адміністративне правопорушення, вчинене посадовою особою ПРАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО».

9. Перенести розгляд питання про розгляд справ про адміністративні правопорушення, вчинені посадовою особою ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ».

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами, оприлюднені на офіційному вебсайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».

Завантажуємо ще
Прокрутіть, щоб завантажити ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux