Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
8 листопада відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 02 листопада 2018 року о 18:19



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 08 листопада 2018 року о 10-00 відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123  (конференц-зал).

 

Онлайн-трансляція засідання НКРЕКП відбудеться на офіційному веб-сайті Регулятора  та каналі Youtube.

 

Онлайн-реєстрація проводиться на офіційному веб-сайті Регулятора в розділі «Реєстрація онлайн».

 

До участі в засіданні НКРЕКП запрошуються представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Питання порядку денного:

 

1. Про видачу ПАТ «УКРАЇНСЬКА ЗАЛІЗНИЦЯ» ліцензії на право провадження господарської діяльності з розподілу електричної енергії та анулювання ліцензій з розподілу електричної енергії (передачі електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами) та з постачання електричної енергії за регульованим тарифом.

 

2. Про видачу ПРАТ «КИЇВОБЛЕНЕРГО» ліцензії на право провадження господарської діяльності з розподілу електричної енергії та анулювання ліцензій з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами та з постачання електричної енергії за регульованим тарифом.

 

3. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

ТОВ «ВОК-БІЗТРЕЙД»;

ТОВ «ЕНЕРДЖІ ТРЕЙДІНГ ГРУП»;

ДП «НАЕК «ЕНЕРГОАТОМ»;

ТОВ «ОППОЗИТ».

 

4. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

ТОВ «БІОГАЗ-УКРАЇНА»;

ТОВ «ГУД ЕНЕРДЖИ».

 

5. Про відмову у видачі ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

ТОВ «КЛІАР ЕНЕРДЖІ-ХЕРСОН»;

КТ «ПП «В.А.Т. КОМПАНІЯ «ДНІПРО «І КОМПАНІЯ».

 

6. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіату з виробництва електричної енергії ТОВ «ПЕТРОНІК».

 

7. Про анулювання ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ДП «УКРТРАНСНАФТОПРОДУКТ». 

 

8. Про анулювання ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях і когенераційних установках ДП «УКРТРАНСНАФТОПРОДУКТ». 

 

9. Про порушення Умов та правил здійснення господарської діяльності з виробництва електричної енергії та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ПРАТ «ДНІПРОВСЬКИЙ КРОХМАЛЕПАТОКОВИЙ КОМБІНАТ». 

 

10. Про порушення КП «ПАВЛОГРАДСЬКЕ ВИРОБНИЧЕ УПРАВЛІННЯ ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА» ПАВЛОГРАДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення. 

 

11. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з передачі електричної енергії, Ліцензійних умов з постачання електричної енергії за регульованим тарифом, Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії, Ліцензійних умов з постачання електричної енергії ПАТ «КИЇВОБЛЕНЕРГО». 

 

12. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 18 вересня 2018 року № 992 «Про накладення штрафу на ТОВ «ПОДІЛЬСЬКА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ» за порушення Умов та правил з виробництва електричної енергії та Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання». 

 

13. Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «ОДЕСАОБЛЕНЕРГО». 

 

14. Про схвалення проекту постанови НКРЕКП про схвалення змін до Інвестиційної програми на 2018 рік з розподілу та постачання електричної енергії ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ».

 

15. Про схвалення проекту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до деяких постанов НКРЕКП».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux